Culture

Win een XL Fanta Halloween-pakket met o.a. tickets voor de Pathé Horror Night

Hou jij wel van een beetje griezelen? Zet dan een groot oranje kruis in je agenda op 28 oktober. Die avond vinden namelijk de Pathé Horror Nights plaats. Het event wordt gehouden op verschillende locaties van Pathé in Nederland. Wat er precies gebeurt en welke film je gaat zien blijft een verrassing, maar wat wij al wel kunnen verklappen: niet alleen de film is eng.

De Pathé Horror Nights starten rond 21:00. Iets voor middernacht sta je weer buiten, inclusief klamme handen en knikkende knieën.

Klinkt dit wel als iets voor jou? Dat komt goed uit, want wij mogen twee XL Fanta Halloween-pakketten weggeven met daarin twee tickets voor de Pathé Horror Night in Amsterdam en leuke Fanta goodies. Meedoen aan de verloting doe je door een mailtje te sturen naar prijsvraag@soundflow.nl onder vermelding van ‘Pathé Horror Nights’ met daarin jouw volledige naam. De winnaar zal per e-mail op de hoogte worden gesteld. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Let op: het gaat in dit geval om tickets voor de Pathé Horror Night bij Pathé de Munt, aan de Vijzelstraat 15 in Amsterdam.