Events

Indoor festival Valhalla kondigt de eerste namen aan

Indoor festival Valhalla keert op 17 december voor de tiende keer terug naar de Amsterdamse RAI. Het is de eerste editie sinds 2019 en belooft als vanouds te worden. Verwacht de populairste acts van dit moment, acrobatiek, veel show en prachtige decors.

Valhalla is al sinds 2012 hét indoor festival om je kerstvakantie mee af te trappen. Het event staat garant voor een magische winterwereld op het snijvlak van dance en carnivàle. De populairste elektronische dance-initiatieven komen samen om zo verspreid over de RAI op verschillende stages house, techno, urban, disco en andere stijlen te presenteren, terwijl daar omheen met verschillende attracties en acrobatiekacts een onvergetelijke wereld wordt neergezet. Kort samengevat: raven, relaxen en tussendoor een ritje in het reuzenrad.

De line-up van Valhalla bestaat dit jaar uit onder meer Benny Rodrigues, Bizzey, Josylvio, La Fleur, Noizu, Poke, Tchami en Tsepo. Meer namen worden binnenkort aangekondigd.

De reguliere ticketverkoop is nu gestart via de site Valhallafestival.nl. Voor een kaartje betaal je momenteel 64,95 euro.