Audio

S10 releast haar album ‘Ik Besta Voor Altijd Zolang Jij Aan Mij Denkt’

Twee jaar nam S10 de tijd om aan haar nieuwe album te werken. Na Vlinders (2020) veranderde er veel in korte tijd voor de 21-jarige zangeres. Ze schitterde met De Diepte op het Eurovisie Songfestival en veroverde met haar unieke stem de harten van het publiek wereldwijd. Een zomer vol uitverkochte shows en festivals volgde. Vandaag verschijnt haar nieuwe album, waarop ze de luisteraar meeneemt in haar wereld en waarmee ze haar veelzijdigheid als artiest laat horen.

Ik Besta Voor Altijd Zolang Jij Aan Mij Denkt is volgens eigen zeggen geen terugblik, maar juist een reflectie op het leven wat ze nu leidt. Een verzameling aan herinneringen van alles wat ze meemaakt en de gedachte dat die blijven bestaan zolang iemand aan je denkt. De featurings van het album geven ook de veelzijdigheid weer van S10. Zo verscheen eerder Laat Me Los met BLØF, komt vanmiddag de videoclip van Nooit Meer Spijt uit met Froukje en is daarnaast rapper Mula B te horen op De Ergste Dag.

“Ik ben zo dankbaar dat ik dit album heb kunnen maken met zoveel mensen die me dierbaar zijn. Ik hoop dat ik door mijn muziek ook nog lang in de levens van anderen mag bestaan en dat mensen weer nieuwe herinneringen rondom mijn liedjes kunnen maken”, aldus Stien Den Hollander, zoals S10 eigenlijk heet.