Fashion

PUMA en Skepta lanceren de ‘PUMA RS-X Efekt PRM’

Zoals je onlangs op Soundflow kon lezen is grime-rapper Skepta het nieuwe gezicht van PUMA. Deze week kunnen we het eerste resultaat van de samenwerking zien: de PUMA RS is terug en volledig gerevolutioneerd met de release van de PUMA RS-X Efekt PRM. Het futuristische retromodel heeft vooruitstrevende esthetiek en hoekige details, compleet met nubuck en suède overlays.
Ter promotie van de RS-X is een campagne gelanceerd. Revolutionaries brengt de evolutie van de RS in beeld. Uitgedrukt door het gebruik van gedurfde kleuren, moderne details en hightech accenten. Skepta en RS-X, twee revolutionairen in hun eigen recht, verenigen zich op een nieuwe manier die de toekomst omarmt en het verleden eert. “Vanaf het moment dat je wakker wordt, creëer je jouw wereld. Wij zijn de architecten. Creativiteit is grenzeloos”, aldus Skepta.

Als frontman wijdt de grime-rapper de campagne in en kondigt hij de RS-X Efekt PRM aan. Het model is vanaf nu verkrijgbaar via Puma.com. Andere RS-modellen zullen in 2023 volgen.