Fashion

Zeeman brengt een collectie uit met ongeverfde items

Zeeman komt deze vrijdag met een nieuwe collectie. De unisex collectie bevat betaalbare basics in verschillende kleuren. Nieuw zijn de ongeverfde items, ofwel undyed. Doordat ze niet geverfd zijn, veroorzaken ze minder impact op het milieu.

In de collectie kun je onder andere beanies, joggingbroeken, t-shirts, sweaters en hoodies vinden, waarvan meerdere items een boxy fit hebben. Alles is afgewerkt met stijlvolle details, zoals een geborduurd anker op de mouw of dubbele stiksels op de schouders. De lijn komt in drie nieuwe seizoenskleuren en is gemaakt van 100% katoen.

Naast de kleuren bruin en bordeaux is de collectie voor het eerst ook in een ongeverfde kleur verkrijgbaar. De natuurlijke kleur van katoen. Door de items niet te verven, is er bespaard op energie en op water. Ook is er geen gebruik gemaakt van chemische middelen. En dat is zuinig, zoals we van Zeeman gewend zijn.

De collectie heeft een maatbereik van maat XS tot XXL. Prijzen variëren van 2,99 tot 16,99 euro. Alles is vanaf 11 november verkrijgbaar in de winkel en online.