Events

Westfield Mall of The Netherlands viert ‘Christmas starts here’ met Kris Kross Amsterdam

Westfield Mall of the Netherlands organiseert elk jaar in november een groot event om het feestseizoen af te trappen. Morgen, donderdag 17 november, is het weer zover en vindt het spektakel plaats. Speciaal voor de avond treedt Kris Kross Amsterdam op samen met Zoe Tauran en spelen zij onder andere hun laatste hit Adrenaline.

Bij zijn? Iedereen is vanaf 18:00 uur welkom om buiten voor de ingang van de mall plaats te nemen en de speciale opening mee te maken, waarbij ook alle feestversiering wordt onthuld. Daarna vinden er binnen optredens plaats van Nederlands hotste artiesten van dit moment. Op deze pagina kan jij jouw tickets voor het optreden reserveren.

Westfield Mall of the Netherlands is misschien wel hét perfecte winteruitje. Want hier kun je elke dag kiezen uit 280 plekken om te shoppen, eten, drinken, chillen en je eindeloos te vermaken. Sla je slag in de allermooiste flagshipstores, struin door de food market, ga naar de bios of bezoek het selfiemuseum. De winkels zijn elke dag geopend tot 20:00 uur. Restaurants en de bioscoop tot 23:00 uur.