Stuff

Op deze manier kun je checken of Black Friday-aanbiedingen wel echt aanbiedingen zijn

Black Friday kwam jaren geleden overwaaien uit Amerika. Tijdens Black Friday, wat valt op de vrijdag na Thanksgiving, strooien winkels met de meest spectaculaire aanbiedingen. Hoewel de koopjesdag ieder jaar een daverend succes is, zijn er ook vaak twijfels over de aanbiedingen. Zijn de aanbiedingen namelijk wel eerlijk? Zijn de prijzen daadwerkelijk lager of hebben de winkels de prijzen eerst verhoogd om ze daarna weer te verlagen? Het lijkt dan of je enorm veel korting krijgt, maar uiteindelijk betaal je gewoon hetzelfde bedrag als de rest van het jaar.

Gelukkig bestaat er tegenwoordig een tool waarmee je kunt checken of Black Friday-aanbiedingen wel echt aanbiedingen zijn. Knibble, een onafhankelijke prijsvergelijker, heeft een prijsgrafiek ontwikkeld waarmee je het prijsverloop van de afgelopen periode kunt zien. Zo zie je dus wat jouw product de afgelopen tijd heeft gekost en weet je meteen of de aanbieding daadwerkelijk zo goed is.

Hieronder kun je een voorbeeld checken van de prijsgrafiek. In dit voorbeeld is de prijs te zien van de Ring Video Pro 2 Wired, die nu met korting te koop is bij Coolblue. En zoals je kunt zien aan de grafiek, is dit een echte korting. De prijs van de deurbel is namelijk nog nooit zo laag geweest.

Weten of jouw Black Friday-aanbiedingen wel echt aanbiedingen zijn? Bezoek Knibble, type je product in en scroll naar beneden tot je de prijsgrafiek ziet. Handig toch?