Fashion

Sneakerheads opgelet: je kunt overnachten in de sneakerkast van DJ Khaled

DJ Khaled is Airbnb-host geworden. De Amerikaanse producer, die tevens een enorme sneakerhead is, nodigt fans uit voor een exclusief verblijf in een replica van zijn legendarische sneakerkast. “Sneakers zijn een belangrijk onderdeel van de hiphopcultuur en het verzamelen ervan is een kunst, net als het maken van muziek”, aldus DJ Khaled. “We brengen dezelfde passie en energie in de schoenenwereld als in de studio. Daarom ben ik enthousiast om mijn koninkrijk van sneakers te delen met fans.”

Khaled opent de deuren van zijn sneakerkast voor twee verblijven van één nacht die plaatsvinden in Miami op 5 en 6 december voor twee gasten elk voor slechts 12 euro per nacht.

Gasten krijgen de kans om Miami op dezelfde epische manier te beleven als DJ Khaled, inclusief een exclusief paar Air Jordan 5’s uit zijn We The Best-collectie, een handgeschreven welkomstbriefje, een buitenlounge en natuurlijk de sleutels tot het ultieme sneaker-koninkrijk, waar je slaapt tussen honderden schoenen. Daarnaast leer je Khaled’s favoriete plekken van Miami kennen. Je krijgt een diner in zijn restaurant The Licking – Miami Gardens, een privé winkelsessie in sneakerwinkel 305 Kicks en nog veel meer. Dat wil je toch?

Sneakerheads kunnen de verblijven vanaf dinsdag 29 november om 19:00 uur boeken op Airbnb.nl/wethebest. Let op: je bent zelf verantwoordelijk voor de reis naar Miami