Culture

Het nieuwe seizoen van ‘You’ verschijnt eerder dan verwacht

Het langverwachte nieuwe seizoen van You komt er nu echt aan. Dat heeft Netflix deze week bekendgemaakt. De streamingdienst verblijdt fans met de eerste officiële poster. Ook is er meer duidelijkheid over de releasedatum. De eerste afleveringen van het vierde seizoen zijn vanaf 9 februari 2023 te zien. De tweede helft van het seizoen verschijnt op 9 maart 2023. En ja, dat is dus eerder dan gepland.

In het nieuwe seizoen van You doet Joe Goldberg zich voor als een professor in Londen. Hij heeft zijn haar laten groeien en zijn baardje laten staan. Ondertussen beklimt hij de sociale ladder en heeft hij veel nieuwe mensen leren kennen.

Eén van die mensen is Kate, de vriendin van Malcolm die Joe als buitenstaander uitnodigt in zijn bevoorrechte wereld. Kate heeft het maar moeilijk met de nieuwkomer. Ze heeft het vermoeden dat er iets niet klopt. Kate’s beste vriendin is Lady Phoebe, een rijke vrouw die opportunisten aantrekt. Kate is daarom extra beschermend over haar.

Wat er in het nieuwe seizoen gaat gebeuren blijft nog even geheim. Waarschijnlijk kunnen we binnenkort de eerste beelden verwachten.