Stuff

4 gedurfde cadeaus om je vriend mee te verrassen

Is jouw vriend bijna jarig? Of ben jij je alvast aan het voorbereiden op de feestdagen? Wat de reden ook is, je wil zeker weten dat je je vriend een leuk cadeau geeft. En dat kan soms best lastig zijn. Zeker als je al een tijdje een relatie hebt en alle bekende cadeaus al voorbij zijn gekomen. Hoogste tijd dus voor een spannender cadeau. Hieronder kun je vier gewaagde, originele ideeën voor je vriend vinden.

Kunstzinnig
Dankzij kleine lokale kunstenaars en webshops zoals Etsy is het nog nooit zo makkelijk geweest om een kunstwerk binnen elk budget te vinden. Kijk eens of er bij jou in de buurt een atelier zit waar je inspiratie op kan doen. Ook via de online webshops zijn er prachtige kunstwerken te vinden waar je je vriend echt mee kan verrassen. Extra leuk is als je iets vindt dat gelinkt is aan zijn favoriete artiest, hobby, muziek of game.

Spannend
Het in bed spannend houden is belangrijk voor gezonde spanning in de relatie. Op de lange termijn zorgt dit ervoor dat jullie nooit op elkaar zijn uitgekeken en jullie een gezonde, intieme relatie kunnen behouden. Kijk daarom eens of je je vriend iets cadeau kan doen om hem hierin te stimuleren. Je kan bijvoorbeeld een fleshlight kopen in combinatie met een blinddoek en hem hiermee op zijn verjaardag verrassen. Let er natuurlijk wel op dat je een cadeau koopt waar hij zich ook comfortabel bij voelt en geef het wanneer jullie samen zijn, zonder vrienden of familie erbij.

Vereeuwigd
Heeft je vriend vaak een pak aan vanwege bijvoorbeeld zijn werk of sociale gelegenheden? Dan kan je kijken naar manchetknopen of een stropdas met jullie initialen erop. Net weer eens wat anders dan een armband met een magneet of een ketting met een plaatje eraan. Als je vriend deze al heeft, of als je liever iets minder opvallends geeft zijn manchetknopen de perfecte match.

Game(r)boy
Het zit hem in de details: iemand iets geven wat aan hen duidelijk maakt dat je echt weet waar ze van houden en wat ze bezighoudt zijn de mooiste cadeaus. Deze cadeaus hebben een diepere betekenis, maar zijn daarom ook lastiger om te vinden en te geven. Is je vriend een gamer? Kijk dan eens naar de games die hij speelt om te zien of je hem in deze game een skin of expansion pack cadeau kan doen. Ook kun je kijken of er een vervolggame is gemaakt, of in de maak is, van zijn favoriete game die je hem kunt geven. Dat laat zien dat je ook echt onderzoek hebt gedaan naar zijn hobby. En dat wordt altijd gewaardeerd.

Wat je ook van plan bent om je vriend te geven, houdt er natuurlijk rekening mee dat het uiteindelijk gaat om het sentiment en de gedachte achter het cadeau. Presenteer het op een aandachtige, liefdevolle manier en hij kan niet anders dan je dankbaar zijn.