Events

Billie Eilish, David Guetta, Florence + The Machine en meer naar Sziget

De langverwachte eerste namen voor het Hongaarse festival Sziget zijn vandaag aangekondigd. Onder meer Billie Eilish, David Guetta, Florence + The Machine, Foals, Imagine Dragons, Jamie xx, M83, Moderat, Niall Horan, Nothing But Thieves, Sam Fender, Sven Väth en Yungblud komen naar The Island Of Freedom in Boedapest. Ook de Nederlandse band Jungle by Night prijkt op het affiche.

Sziget vindt komend jaar plaats van 10 t/m 15 augustus. En dat betekent dat de organisatie de data van het festival met een dag heeft verschoven. Huidige tickethouders worden via de mail op de hoogte gesteld. De kaartverkoop voor Sziget is reeds gestart: Full Festival Passes zijn te koop via Szigetfestival.com. Later zullen ook 3-Day Passes en dagtickets in de verkoop gaan.

Sziget Festival vindt plaats op een gigantisch eiland in het hart van Boedapest in Hongarije. The Island Of Freedom heeft naast een enorm muzikaal aanbod nog veel meer te bieden. Verwacht een uitgebreid randprogramma met theater, dans, circus, cabaret, film, kunst en sport.

Sziget bezoeken? Ook in 2023 reist de Sziget Express weer naar Boedapest. Deze internationale festivaltrein brengt jaarlijks duizenden Szitizens van Nederland naar Hongarije. Tickets voor de groenste reisoptie naar het Hongaarse festival zijn vanaf zaterdag 3 december te koop bij organisator Festival Travel.