News

The Weeknd hint op een single voor de nieuwe ‘Avatar’-film

The Weeknd is een echte cinefiel. Hij was te zien in Uncut Gems en werkt momenteel aan zijn eigen HBO-serie The Idol. Afgelopen weekend plaatste de Canadese zanger een bericht op social media, wat doet vermoeden dat hij ook meewerkt aan de nieuwe Avatar-film. The Weeknd deelde een mysterieuze teaser met de datum 16 december 2022. En laat dat nou net de dag zijn waarop Avatar: The Way of Water verschijnt.

Naast de teaserclip retweette The Weeknd een bericht van het officiële Avatar Twitter-account met de tekst: ‘#AvatarTheWayOfWater x @theWeeknd’. Ook deelde Avatar-producer Jon Landau een foto waarin hij hem welkom heet bij ‘de Avatar-familie’. Het is dus vrijwel zeker dat de zanger een single heeft opgenomen voor de film. En misschien, heel misschien, heeft hij zelfs een gastrol gekregen.

Avatar: The Way of Water is het vervolg van regisseur James Cameron op het origineel uit 2009, een van de meest succesvolle films ooit. In de film spelen onder meer Kate Winslet, Sam Worthington, Sigourney Weaver, Stephen Lang en Zoe Saldaña.