Fashion

Lil Uzi Vert is te zien als model voor Moncler

Modemerk Moncler heeft rapper Lil Uzi Vert weten te strikken als model voor hun herfst- en wintercollectie. De Amerikaan poseert voor het Franse modehuis met onder andere hun nieuwe zonnebrillen en balaclava’s. En om dat laatste is recentelijk nogal wat te doen.

Moncler
Moncler is in 2022 zeventig jaar oud geworden. Dit jubileum hebben zij groots gevierd met een evenement in Milaan, waar veel belangrijke mensen binnen de modewereld aanwezig waren. Nu pakt het bedrijf door en weten ze de artiest uit Philadelphia te strikken.

Litteken
Op de foto’s is Lil Uzi Vert te zien in de nieuwste items van Moncler, maar ook iets anders valt op. Op een aantal kiekjes is het litteken dat de rapper op zijn voorhoofd heeft duidelijk in beeld gebracht. Op de plek van het litteken zat voorheen een diamant van maar liefst 20 miljoen euro, die Uzi permanent in zijn voorhoofd liet plaatsen. Deze diamant is er tijdens een optreden in 2021 door een fan uitgetrokken.

Balaclava
Een balaclava is in principe niets meer dan een bivakmuts, alleen zien we de muts steeds vaker als modestuk verschijnen. In Nederland is er de laatste tijd veel discussie over het fashion-item. Zo zet de politie grote vraagtekens bij het dragen van de muts. Het zou volgens hen geen modestuk zijn, maar een muts om je identiteit mee te verbergen.