Events

DGTL kondigt line-up aan: o.a. Bonobo, Moderat en Mura Masa

Op 7, 8 en 9 april komen DGTL-fans van over de hele wereld naar de NDSM-werf in Amsterdam voor een nieuwe editie van DGTL Festival. Tijdens deze tiende editie kunnen bezoekers genieten van acht podia boordevol elektronische muzikale talenten. Nu de volledige line-up is onthuld en de Early Bird-tickets zijn uitverkocht, is de race begonnen om nog deel uit te kunnen maken van dit bijzondere event.

De line-up van DGTL is een mix van gevestigde namen en opkomend talent. “We hebben hard gewerkt om ervoor te zorgen dat onze line-up een zo groot mogelijk spectrum van communities binnen de dancecultuur vertegenwoordigt”, aldus Ellen Evers, festivaldirecteur van DGTL. “Het is voor ons een kans om te laten zien wat oprechte inzet voor diversiteit en inclusiviteit kan opleveren, en een platform te bieden aan een aantal veelbelovende artiesten.”

Op vrijdagavond zal de Britse producer en tevens Grammy-winnaar Mura Masa zijn langverwachte debuut maken op DGTL. Met The Blessed Madonna, Passion Deez en TAAHLIAH & I. Jordan die hem zullen vergezellen op de opening night, belooft dit een sterke aftrap te worden.

De zaterdag maakt plaats voor grote namen als Camelphat, Jayda G, Ela Minus, Folamour, Honey Dijon, DJ Seinfeld, VTSS en Satori, voordat Denis Sulta, Danilo Plessow, Bambounou en Kamma & Masalo de diepere, donkere afterparty-uren ingaan.

Op zondag vindt overdag een van de grootste trekkers van het hele weekend plaats; namelijk de Eris Drew b2b Octo Octa-set. De zondag biedt ook performances van Moderat, The Martinez Brothers, Hot Since 82, Monolink, Paula Temple, SHERELLE & Special Request, Valentina Luz, Coloray, Black Cadmium en Bonobo. En later op de avond zullen Octo Octa, Benny Rodrigues, Dr. Rubinstein en Sedef Adasi DGTL tot een explosief einde brengen.

De volledige line-up kun je hier checken. Op die site kun je ook tickets scoren. Dagtickets zijn verkrijgbaar vanaf 45 euro. Drie dagen festivallen kost je momenteel 116 euro.