Fashion

Supreme verhuist online store naar Shopify

Supreme zal voortaan hun kleding online via Shopify verkopen. Dit betekent het afscheid van de legendarische website Supremenewyork.com, waar het merk uit New York hun kleding eerder online verkocht. De verandering gaat vanaf volgende week in.

Supreme staat bekend om het steeds voorzichtig uitbrengen van items uit de nieuwste collectie. Zo zitten fans van het merk wekelijks op donderdag om 17:00 uur (GMT) voor hun laptop gekluisterd om zo snel mogelijk iets te bestellen. Op de vorige website was het nog wel eens lastig om goed te zien welke kledingstukken die week te koop waren, wat zowel frustratie als plezier veroorzaakte.

Maar nu verhuist de online webshop naar het Canadese e-commercebedrijf Shopify. Het is door deze verplaatsing nog maar de vraag of het voor fans moeilijker of makkelijker wordt om kleding en accessoires te bestellen. Zo wordt er gespeculeerd dat Shopify voor minder crashes zorgt, maar mogelijk ook voor meer ‘bots’ – voor gegenereerde programma’s die razendsnel producten bestellen.