News

Famke Louise maakt comeback en tekent bij een nieuw platenlabel

Na zich twee jaar teruggetrokken te hebben om zich te focussen op haar gezin, maakt Famke Louise een comeback. De 24-jarige zangeres heeft een contract getekend bij het platenlabel ROQ ‘N Rolla Music en zal vrijdag nieuwe muziek uitbrengen.

“Ik heb gekozen voor ROQ ‘N Rolla omdat we vanaf de eerste ontmoeting al een super goede klik hebben. We liggen op één lijn en daarom wil ik dit avontuur met ze aangaan. Ik heb er zin in”, zo laat Famke Louise weten.

ROQ ‘N Rolla Music heeft zich in de afgelopen jaren bewezen voor het ontdekken en begeleiden van artiesten met een verrassende sound. Famke Louise stond niet alleen met tracks als Vroom en Op Me Monnie in de Nederlandse hitlijsten, maar is ook uitgegroeid tot rolmodel en personality. Ze heeft meerdere gouden platen ontvangen, werkte samen met onder andere Ronnie Flex en had een eigen documentaire evenals een eigen tv-programma.

Aankomende vrijdag, 13 januari, brengt de zangeres haar eerste single onder het label uit: In Het Donker. “Het staat in het teken van de liefde en dat is iets moois. Ik heb veel liefde gekregen van de twee belangrijkste mannen in m’n leven en daarom draag ik dit lied op aan hen.”