News

Frank Ocean staat op Coachella en komt mogelijk met nieuwe muziek

Frank Ocean is terug! De Amerikaanse singer-songwriter is een van de headliners van Coachella. Op 16 en 23 april zal de artiest optreden tijdens het wereldberoemde festival in Indio (Californië). Andere headliners zijn onder meer Bad Bunny, Björk, Blackpink, Gorillaz en Rosalía.

De aankondiging van Frank Ocean levert hysterische reacties op bij fans. Veel mensen denken dat de comeback van Ocean betekent dat er ook nieuwe muziek aan zit te komen. En laten we eerlijk wezen: dat wordt ook wel tijd. Het is alweer drie jaar geleden dat de artiest zijn laatste single uitbracht. Zijn laatste album, getiteld Blonde, dateert zelfs uit 2016.

Voorlopig is het nog even afwachten of Frank Ocean daadwerkelijk met nieuwe muziek komt. Wel weten we dat hij het afgelopen jaar meerdere studiosessies heeft gehad. Ook staat dit jaar zijn eerste lange film op de planning, die hij maakt in samenwerking met A24 en 2AM. De kans is dus best groot dat we binnenkort eindelijk van nieuwe Frank Ocean-tunes kunnen genieten. Zodra we meer weten, lees je het hier.