Audio

Sticks releast zijn zesde soloalbum ‘Alles Over Hoop’

Sticks is in de afgelopen twintig jaar uitgegroeid tot een van de meest invloedrijke artiesten van Nederland. Als soloartiest en in groepsverband – denk aan Opgezwolle en de Fakkelbrigade – heeft hij inmiddels 19 albums op zijn naam staan. Ook bracht hij vorig jaar een boek uit (Grijnzen Naar De Goden) en verscheen zijn documentaire Het Mooiste Komt Nu.

Vandaag dropt Junte Uiterwijk, zoal de artiest eigenlijk heet, zijn zes soloalbum. Alles Over Hoop gaat, zoals de titel al suggereert, over hoop. “In tijden dat alles overhoop ligt, leer je dat alles over hoop gáát. Over hoop houden, al is de wanhoop soms nabij. Van gedachtewereld tot gevoelsleven tot maatschappelijke ontwikkelingen: hoop doet leven, al is het op hoop van zegen. Daarom is dit hét centrale thema op mijn album”, aldus Sticks.

Op het album staan samenwerkingen met gevestigde namen uit de hiphopwereld zoals Sevn Alias, Winne en Zwangere Guy. Ook zijn er twee bijzondere samenwerkingen met de popwereld: Paul de Munnik en Karsu. Nieuwsgierig geworden? Stream het project dan hierboven.