Events

Vunzige Deuntjes Festival viert tiende verjaardag met een speciale halftime show

Vunzige Deuntjes is een van de populairste feestconcepten van Nederland en België. Jaarlijks vinden er ruim 100 evenementen plaats waar zo’n 100.000 bezoekers kunnen genieten van de beste eclectische hiphop, dancehall en r&b. Het hoogtepunt is het Vunzige Deuntjes Festival in het Amsterdamse Bos.

Dit jaar bestaat het festival tien jaar. Om dat te vieren wordt er halverwege de festivaldag een speciale halftime show gegeven. De show is een eigen productie van Vunzige Deuntjes en zit vol verrassingen en speciale effecten. Tijdens de show treden Ronnie Flex, Broederliefde en Poke op. Zij brengen hun eigen en andere grote hits ten gehore tijdens een uniek en eenmalig optreden in deze combinatie.

“Vunzige Deuntjes is net als een familie. Naast dat ik er al jaren optreed ben ik ook een trouwe bezoeker”, aldus Ronnie Flex. “Onze relatie met Vunzige Deuntjes is warm en sprankelend. We kijken dan ook enorm uit naar de Vunzige Halftime Show. Het zal heel speciaal worden!”, laten de mannen van Broederliefde weten. Poke is het daar helemaal mee eens: “Als Vunzige Deuntjes een feestje geeft ben ik er het liefst altijd bij!”

Vunzige Deuntjes Festival vindt plaats op 8 juli in het Amsterdamse Bos. De kaartverkoop is vandaag gestart via Vunzigedeuntjesfestival.nl.