Stuff

Win de ultieme bankdate met een limited edition valentijnspakket t.w.v. 300 euro

Over een paar dagen is het weer Valentijnsdag. Hoogste tijd dus om een leuke verrassing voor te bereiden en een onvergetelijke indruk achter te laten op jouw (geheime) liefde. En waar kun je dat moment nou beter beleven dan lekker thuis op de bank?

Deze Valentijnsdag mogen wij in samenwerking met Magnum en Thuisbezorgd dé perfecte bankdate weggeven. Dit kan een date zijn met je vriend(in), maar natuurlijk ook met je bff of gewoon jezelf. Dus of je nou indruk wil maken op je crush of dat je gaat voor een avondje zelfliefde: we got you covered!

We geven vijf keer een limited edition pakket weg t.w.v. 300 euro, waarmee je maximaal in de watten wordt gelegd. Regel jij de bank? Dan regelen wij onder andere een cosy dekentje, een lekkere geurkaars en een Magnum Double Gold Caramel Billionaire pint.

Meedoen aan de winactie? Laat ons dan weten met wie jij deze ultieme bankdate wil beleven. Stuur een mailtje naar prijsvraag@soundflow.nl onder vermelding van ‘Ultieme bankdate’ met daarin jouw volledige naam en adres. De winnaar zal per e-mail op de hoogte worden gesteld. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.