News

Zwangere Rihanna maakt comeback tijdens Super Bowl

Fans hebben er vijf jaar op moeten wachten, maar gisteravond gaf Rihanna eindelijk weer een optreden. De Barbadiaanse zangeres maakte haar comeback met een spectaculaire halftime show op de Super Bowl. Tijdens het optreden onthulde RiRi ook nog eens dat ze zwanger is van haar tweede kindje.

Voor het optreden was Rihanna gekleed in een rode jumpsuit. Vanaf een zwevend platform, tientallen meters boven het veld, startte ze haar show met Bitch Better Have My Money. Terwijl ze langzaam afdaalde richting het veld, vuurde ze in hoog tempo hits op het publiek af. Onder meer Where Have You Been, Only Girl, We Found Love, Work en Diamonds waren te horen.

In tegenstelling tot andere jaren, was er geen outfitwisseling. Bovendien zagen oplettende kijkers een klein buikje bij Rihanna. Direct na de show gonsde het daarom van de geruchten dat de zangeres, negen maanden na de geboorte van haar zoontje, opnieuw zwanger zou zijn. Een woordvoerder heeft dit inmiddels bevestigd.

Rihanna en haar vriend A$AP Rocky werden in mei vorig jaar ouders van hun zoontje. De naam van de kleine is nog niet bekendgemaakt.