News

Post Malone geweigerd bij Australische bar om zijn tatoeages

Post Malone is afgelopen week geweigerd bij een Australische hotelbar omdat zijn tatoeages niet zouden voldoen aan de dresscode. “Ze hebben me weggestuurd vanwege mijn tatoeages”, vertelt de Amerikaanse muzikant aan dagblad The West Australian. “Ik heb zoiets nog nooit meegemaakt.”

Posty wilde samen met zijn team een drankje doen op het dak van het QT Hotel in Perth. Bij de ingang werd hem de toegang ontzegd vanwege zijn vele gezichts- en lichaamstatoeages. De artiest heeft inmiddels meer dan 65 tatoeages, waaronder prikkeldraad onder zijn haargrens en de woorden ‘Always Tired’ onder zijn ogen.

QT Hotels & Resorts biedt in een verklaring excuses aan voor het incident. “Bij QT streven wij ernaar iedereen te verwelkomen. Onze externe beveiliging heeft hier deze keer niet goed naar gehandeld. We nemen hiervoor onze volledige verantwoordelijkheid. Onze oprechte excuses.”

Post Malone liet eerder in interviews weten dat hij zijn gezichtstatoeages draagt uit onzekerheid. “Ik ben een lelijke klootzak. Het klinkt misschien heel onzeker, maar ik hou er niet van hoe ik eruit zie. Met tattoos geef ik mijn uiterlijk een boost, waardoor ik mezelf weer durf aan te kijken.”