Events

Freshtival Weekend maakt volledige line-up bekend

Freshtival Weekend, het grootste dancefestival van Oost-Nederland, heeft vandaag de volledige line-up bekendgemaakt. 150 artiesten van over de hele wereld zullen op 26, 27 en 28 mei optreden rondom recreatieplas Het Rutbeek in Enschede.

Met ruim tien stages pakt Freshtival Weekend ook dit jaar weer groot uit. Hitmachines als Timmy Trumpet, Fedde Le Grand, Nicky Romero en de Amerikaanse rapper Tekashi 6ix9ine verschijnen op de mainstage. Verwacht daarnaast veel Nederlands talent zoals Adje, Antoon, Broederliefde, Chivv, De Sluwe Vos, Dikke Baap, Flemming, La Fuente en Wef. De volledige line-up bekijk je hieronder.

Wie het programma goed bekijkt ziet zelfs dat het terrein een aantal nieuwe hostings en podia rijker is. “Freshtival miste in onze ogen nog een area waar je écht kan opgaan in een andere wereld. Een plek waar het niet per se om de artiesten gaat, maar om de beleving”, aldus de organisatie. “En die gaat er dit jaar dan ook komen.”

Freshtival Weekend vindt plaats op 26, 27 en 28 mei. Check Freshtival.nl voor de volledige line-up en de laatste tickets.