Events

Primavera Sound strikt o.a. Depeche Mode, Kendrick Lamar en Rosalía

Na twintig edities vindt het Spaanse festival Primavera Sound dit jaar niet alleen in Barcelona plaats, maar ook in Madrid. In totaal zullen er in beide steden meer dan 200 optredens zijn, op de hoofddagen, maar ook op de openingsdag (31 mei en 7 juni) en slotdag (4 en 11 juni). Daarnaast is er het programma van Primavera a la Ciutat (29, 30 mei en 4 juni), een van de emblemen van het stedelijke festival-format, dat de spannendste acts van nu naar verschillende clubs en concertzalen in Barcelona en Madrid zal brengen.

De line-up van het festival is, op een paar kleine uitzonderingen na, in beide steden gelijk. Verwacht grote namen als Blur, Calvin Harris, Depeche Mode, Halsey, Kendrick Lamar, New Orde, Pet Shop Boys en Rosalía. Ook Central Cee, Charlotte De Witte, Christine And The Queens, Jake Bugg, Pusha T, Rema, Skrillex en The War On Drugs zijn van de partij

Primavera Sound 2023 vindt van 1 t/m 3 juni plaats in het Parc del Fòrum (Barcelona) en van 8 t/m 10 juni in Ciudad del Rock (Madrid). Check Primaverasound.com voor meer informatie.