Events

OH MY! Festival keert terug met o.a. Bryson Tiller, Lil Tjay en NLE Choppa

OH MY! Festival heeft de allereerste namen bekendgemaakt van de zesde editie van het festival. Op zaterdag 15 juli zullen onder meer Bryson Tiller, Fireboy DML, Lil Tjay, Lojay, M Huncho en NLE Choppa hun opwachting maken. Ook Nederlandse artiesten zoals Boef, CHO, Josylvio, Lijpe en Mula B treden op tijdens het festival in Almere.

OH MY! Festival weet al jaren de grootste namen uit de hiphop- en r&b-wereld te strikken. Verdeeld over vier podia, elk met een eigen stijl, zullen meer dan twintig artiesten hun opwachting maken. Op het hoofdpodium staan internationale hiphopsterren. Daarnaast is er een Afrobeats-stage, Favela-stage én een podium geprogrammeerd met de populairste acts uit de UK en beste hiphop van Nederlandse bodem.

Nadat de vorige editie plaatsvond in De Kuip in Rotterdam zal OH MY! Festival dit jaar plaatsvinden op Almere Beach. De reguliere ticketverkoop is inmiddels van start gegaan. Kaarten zijn verkrijgbaar via Oh-my.eu. Binnenkort worden er meer namen toegevoegd aan de line-up.