Audio

Lil Kleine haalt op ‘Alleen (Weer)’ opnieuw hard uit naar ex-vriendin Jaimie Vaes

De vete tussen Lil Kleine en Jaimie Vaes lijkt nog lang niet voorbij te zijn. De Nederlandse rapper dropt vandaag zijn nieuwe single Alleen (Weer). Opnieuw haalt hij hard uit naar zijn ex-vriendin.

“Nu pomp je mijn collega, maar jij bent niet eens een fan van hem”, rapt Lil Kleine onder meer. Volgens bronnen zou hij hiermee verwijzen naar de nieuwe relatie van Jaimie. Eerder deze maand doken er geruchten op dat zij een relatie zou hebben met dj en modeontwerper Afshin Momadi.

Op het nieuwe nummer vertelt Lil Kleine ook dat hij zijn zoontje Lio (3) nog steeds niet mag zien. “Ik zou je zo graag zeggen dat je papa van je houdt. Ik blijf wachten op de dag dat wij weer samen zijn. Ik zal je allerbeste vriend en ook je vader zijn.” Dit terwijl er tijdens een rechtszaak eerder dit jaar werd besloten dat de rapper zijn zoontje twee keer per week fysiek mag zien.

Het is niet de eerste keer dat Lil Kleine via zijn muziek uithaalt naar zijn ex. Een maand geleden bracht hij al de single Herinnering uit, waarop hij ook al over Jaimie sprak.