Events

Jamie xx, Macklemore, Weval en meer toegevoegd aan de line-up van Electric Castle

De line-up van Electric Castle is compleet gemaakt met onder meer Jamie xx, Macklemore, Monolink, Morcheeba, Weval en Youngr. Het Roemeense festival bevestigde eerder al de komst van George Ezra, Iggy Pop, Nothing But Thieves, Peggy Gou, Pendulum, Tash Sultana en The Chemical Brothers.

Electric Castle vindt plaats van 19 t/m 23 juli 2023 in en rondom het Transsylvanische Bánffy Castle, nabij Cluj-Napoca in Roemenië. Op het sprookjesachtige landgoed kunnen bezoekers genieten van meer dan 300 artiesten op meer dan 11 podia. Naast de diverse line-up, die je hieronder kunt bekijken, presenteert het festival een uitgebreid randprogramma met onder andere veel kunst en eten.

Tickets voor Electric Castle zijn al in de verkoop. Op dit moment koop je een 5-Day Pass voor slechts 139 euro. Daarnaast zijn er speciale aanbiedingen voor studenten en groepen. Tickets zijn te koop via deze link.

Overnachten kan op de Electric Castle-camping. Of misschien zelfs nog leuker: combineer je festival met een stedentrip en overnacht in Cluj-Napoca.