Events

Win tickets voor Paaspop met o.a. Antoon, La Fuente, Limp Bizkit en Triggerfinger

Komend weekend is het Pasen. En dat betekent niet alleen dat je eieren kunt gaan eten met je schoonouders, maar ook dat het festivalseizoen weer van start gaat. Het driedaagse Paaspop in Schijndel is elk jaar dé opener van het seizoen. Dit jaar zijn er 17 stages met meer dan 300 artiesten. Wij mogen 2×2 tickets weggeven voor de vrijdag.

Paaspop
Paaspop vindt plaats van 7 tot en met 9 april op festivalterrein De Molenheide. Er worden 100.000 festivalgangers verwacht die kunnen genieten van een zeer veelzijdige line-up bestaande uit pop, rock, hiphop, house, techno, hardstyle en alles wat er tussenin zit. Zo treden onder meer Antoon, Ares, Armin van Buuren, Bankzitters, Benny Rodrigues, Bente, Boef, Coely, Danny Vera, De Staat, Dopebwoy, FMG, Flemming, Gladde Paling, Hang Youth, Joost, Jungle By Night, Limp Bizkit, Meute, Paul Elstak, Rondé, Rotjoch, S10, Son Mieux, Tabitha, Trobi en Yung Felix op.

Tickets voor het festival zijn volledig uitverkocht, maar wij hebben er nog een aantal kunnen regelen voor de vrijdag. Op deze dag is het de beurt aan onder meer Antoon, Bente, Brunzyn, Christian D, Di-rect, Flemming, Kris Kross Amsterdam, La Fuente, Limp Bizkit, Meau, Rotjoch en Triggerfinger. Ook vindt er iets na 22:30 uur een spectaculaire verrassingsshow plaats van Jack Daniel’s en Coca-Cola.

Jack Daniel’s & Coca-Cola ‘Ready-To-Drink’
Deze spectaculaire show is er niet zonder reden. Jack Daniel’s en Coca-Cola hebben namelijk een premix gelanceerd. Het gemixte drankje in blik is geïnspireerd door de geliefde en klassieke barcocktail waarbij Jack Daniel’s Tennessee Whiskey en Coca-Cola worden gecombineerd. De premix is vanaf nu verkrijgbaar bij diverse supermarkten. Ook kun je het op festivals zoals Paaspop vinden.

“Jack Daniel’s en Coca-Cola RTD is er klaar voor om een favoriet te worden. Onze smaken vormen samen de perfecte combinatie”, aldus Nikos Koumettis van The Coca-Cola Company. Marshall Farrer van Brown-Forman, de eigenaar van Jack Daniel’s, voegt toe: “We zijn er trots op dat we de unieke smaak van deze klassieke ‘bar call’ nu kunnen aanbieden.”

Win 2×2 tickets
Wil jij je paasweekend goed beginnen met Paaspop? Wij mogen 2×2 tickets verloten voor de vrijdag. Kans maken op twee tickets? Stuur dan een mailtje naar prijsvraag@soundflow.nl onder vermelding van ‘Paaspop’ met daarin jouw volledige naam. De winnaars zullen per e-mail op de hoogte worden gesteld. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.