Food

Beyond Meat heeft nu ook een chicken-style assortiment

Na succesvolle lanceringen van rundvlees- en varkensachtige producten, heeft de plantaardige pionier Beyond Meat nu ook een chicken-style assortiment. De burgers, schnitzels en tenders zijn verkrijgbaar bij geselecteerde Albert Heijn- en Jumbo-winkels.

Zoals alle Beyond Meat-producten, zijn ook de Beyond Chicken-Style-producten gemaakt van plantaardige ingrediënten. Zo is het eiwit onder andere afkomstig van de tuinboon, een peulvrucht boordevol voedingsstoffen. Hierdoor voldoen de producten qua textuur, bereidingswijze en smaak helemaal aan de verwachtingen van de consument. De buitenkant is krokant door een laagje paneermeel. De binnenkant is mals en sappig.

Het nieuwe Beyond Meat Chicken-Style-assortiment omvat onder andere de Beyond Burger Chicken-Style. Deze plantaardige kipburger heeft een vlezige smaak en bevat maar liefst 15 gram eiwit per 100 g. Favoriet bij ons op de redactie!

Maar er is meer. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Beyond Schnitzel? Serveer ‘m samen met aardappelen en groenten en je hebt een perfect AVG’tje. Ook lekker zijn de
Beyond Tenders. Deze zijn snel en eenvoudig te bereiden. Leuk als hoofdgerecht, maar zeker ook als tussendoortje.