News

Frank Ocean maakt comeback op Coachella en kondigt nieuw album aan

Frank Ocean heeft gisteren zijn langverwachte comeback gemaakt. Hij mocht het wereldberoemde festival Coachella afsluiten. Het optreden begon een uur te laat, maar dat maakte de Amerikaanse singer-songwriter al snel goed door op subtiele wijze een nieuw album aan te kondigen.

“Ik heb jullie gemist”, zei de zanger tijdens zijn show. “Ik wil het met jullie hebben over de reden dat ik hier ben. Want dat komt niet door een nieuw album. Niet dat er geen nieuw album komt, maar op dit moment is die er nog niet.”

Frank Ocean vertelde dat hij op Coachella wilde optreden als eerbetoon aan zijn broer, die in 2020 overleed tijdens aan auto-ongeluk. “Mijn broer en ik gingen graag naar dit festival. We stonden dan samen te dansen. Ik weet zeker dat hij het te gek zou hebben gevonden met ons allemaal hier. Ik wil jullie bedanken voor alle support en liefde de afgelopen jaren.”

Wanneer het nieuwe album van Frank Ocean verschijnt, is nog niet bekend. Voorlopig zullen we het even met de beelden van zijn Coachella-show moeten doen. Hierboven kun je een aantal fragmenten bekijken.