Culture

De boys van Rundfunk keren terug met hun derde voorstelling ‘Schau!’

Na het enorme succes van Wachstumsschmerzen en Todesangstschrei staat het duo Rundfund, bestaande uit Yannick van de Velde en Tom van Kalmthout, vanaf november 2023 met hun derde voorstelling Schau in het theater. De voorstelling wordt nog grootser en scherper dan we van de boys gewend zijn.

Schau wordt wederom geregisseerd door Peter van de Witte en gaat maart 2024 in première in het oude Luxor Theater in Rotterdam. Voorafgaand aan de tournee zijn er in mei en juni nog werkvoorstellingen in Amsterdam, Enschede en Rotterdam. De kaartverkoop voor de werkvoorstellingen is inmiddels gestart, de rest van de tournee volgt spoedig. Check Rundfunk.sexy voor meer informatie.

Het duo Rundfunk beleefde een droomdebuut. Na de succesvolle televisieserie ontving hun eerste theatervoorstelling Wachstumsschmerzen een vloedgolf aan lovende recensies, ontstond er een ware run op de kaarten en wonnen ze de Neerlands Hoop 2018. Ook voor hun tweede voorstelling Todesangstschrei werden zij genomineerd voor de Neerlands Hoop. Na een succesvolle televisieserie, een bioscoopfilm en twee uitverkochte theatertours, komen de jongens in de zomer van 2023 ook nog eens met een nieuwe komedieserie: Rundfunk: Duco en Roy.