News

Fans van Miley Cyrus hoeven voorlopig geen tour te verwachten

Miley Cyrus staat al weken hoog in de hitlijsten met haar single Flowers. Toch hoeven fans voorlopig geen tour te verwachten. De Amerikaanse zangeres zegt geen voldoening te halen uit grote concerten. “Ik geef liever kleine shows. Zingen voor honderdduizenden mensen is niks voor mij. Er is geen verbinding en het voelt niet veilig”, vertelt de Amerikaanse zangeres in de Britse editie van modeblad Vogue “Het is ook onnatuurlijk, omdat je je alleen voelt als je voor zo’n enorme mensenmassa staat.”

Hoewel Miley Cyrus als jong meisje altijd droomde van grote stadionconcerten, kwam ze tijdens haar vorige tour in 2014 tot de ontdekking dat ze het eigenlijk helemaal niet leuk vindt. “Ik begon mijzelf af te vragen of ik het eigenlijk wel wilde. Wil ik mijn leven leiden voor andermans plezier of voldoening?”

Het antwoord bleek ‘nee’ te zijn. En dus heeft de zangeres sinds haar laatste wereldtournee enkel kleine tours gedaan. Zo gaf ze in 2019 zeven concerten in Europa en vorig jaar vijf shows in Amerika.