Fashion

Zeeman lanceert betaalbare design zonnebrillen

Zonnebrillen van bekende merken kosten vaak honderden euro’s. En toch vallen modeliefhebbers er massaal voor. Ze gaan er blind vanuit dat het met de kwaliteit wel goed zit. Maar is dat wel zo? Betaal je ook echt voor kwaliteit? Om daar achter te komen heeft Zeeman nu zelf een collectie design zonnebrillen ontwikkeld samen met een gerenommeerde brildesigner. En dat voor de laagst mogelijke prijs.

Zeeman heeft de zonnebrillen door een gerenommeerde brildesigner met de hand laten ontwerpen. De brillen worden verkocht in eigen winkels. Zonder luxe brillenkokers. En dan blijkt dat, als je alles eenvoudig houdt, een design zonnebril van premium kwaliteit niet meer dan 24,99 euro hoeft te kosten. Bij zonnebrillen van dure merken betaal je vooral voor de hoge marges van de vele tussenschakels. Zoals importeurs, groothandels en de luxe winkels waar de zonnebrillen worden verkocht.
Premium kwaliteit
De collectie is volledig ‘from scratch’ ontworpen en valt op door de verfijnde ontwerpdetails. In het ontwerpproces zijn de brillen voortdurend op verschillende gezichten gepast en weer aangepast voor maximaal draagcomfort en een mooie pasvorm. Voor de materialen is alleen gebruik gemaakt van premium kwaliteit. Zo komt het acetaat van het bekende Italiaanse familiebedrijf Mazzucchelli, zijn de scharnieren van roestvrij staal en hebben de pootjes een metalen kern waardoor ze sterk en toch buigzaam zijn. Net als de monturen zijn ook de brillenglazen van hoogwaardige kwaliteit. Ze zijn aan de binnenkant ontspiegeld voor een helder zicht met meer rust voor de ogen en hebben een UV400-filter voor optimale bescherming tegen de zon.

ClassicZ- en SpecialZ-collectie
De collectie heeft twee verschillende lijnen. De ClassicZ-collectie bestaat uit vijf ontwerpen die zijn geïnspireerd op de basisvormen van klassieke brilmonturen. Ieder montuur heeft een tijdloos design en is zo ontworpen dat ze veel mensen goed staan. Deze ClassicZ-collectie heeft Zeeman in grote aantallen laten maken. Daarnaast komt Zeeman ook met een SpecialZ-collectie. Deze bestaat uit drie opvallende ontwerpen in speciaal voor Zeeman gemaakte kleuren. Deze exclusieve zonnebrillen zijn in een gelimiteerde oplage gemaakt.

Dus heb jij nog een zonnebril nodig voor de festivalzomer? Of ga jij binnenkort een photobooth huren en zoek je nog wat kekke montuurtjes? Dan wil je deze collectie hebben. Alle zonnebrillen zijn vanaf 24 mei om 9:00 uur te koop in Zeeman-winkels en de webshop. Voor de ClassicZ-collectie betaal je 24,99 euro per zonnebril en voor de SpecialZ-collectie betaal je 49,99 euro per zonnebril. Let op: de SpecialZ-collectie is enkel online te bestellen.

Het is niet de eerste keer dat Zeeman bewijst dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn. De afgelopen jaren kwam de Nederlandse keten onder andere met betaalbare sneakers, parfums en zelfs een trouwjurk.