Events

No Art Festival onthult line-up met o.a. ANOTR en Peggy Gou

De volledige line-up van No Art Festival is bekend. Onder meer ANOTR, Carlita, DJ Tennis, Moodymann en Peggy Gou toveren op 24 juni het Amsterdamse Flevopark om tot een waar walhalla voor de liefhebbers van elektronische muziek, met een bijzondere line-up bestaande uit ‘s werelds grootste artiesten en opkomende talenten die normaliter strikt geheim worden gehouden. Naast het reguliere festival op zaterdag 24 juni, kondigt No Art ook het artistieke Synergy Festival aan op vrijdag 23 juni.

No Art Festival
“Ons doel is om niet zomaar events te organiseren, maar om de bezoeker een complete muzikale en artistieke ervaring te bieden. Wij willen iets onvergetelijks creëren, waar mensen het jaren later nog over zullen hebben”, aldus de organisatie van No Art.

No Art Festival heeft als een van de weinige Nederlandse festivalorganisatoren de internationale ster Peggy Gou weten te strikken als headliner. Naast Gou zijn onder meer ANOTR, Carlita, DJ Tennis, Deniro, Mateo Dufour b2b Alci, Moodymann en Nedda van de partij.

Synergy Festival
Naast het No Art Festival benadrukt de organisatie hun passie voor kunst en organiseren zij met hun eigen Stichting Synergy het Synergy Festival. Daarmee staat 23 juni volledig in het teken van verschillende kunstvormen en wordt er een platform geboden aan zowel opkomende als gevestigde internationale kunstenaars, samengesteld door niemand minder dan curator Bogomir Doringer. Onder meer Arno Schuitemaker, Cherella Gessel, Conservatorium van Amsterdam, Dries Verhoeven, Leeza Pritychenko, Lena Kuzmich, SMACK en Yoann Bourgeois zullen te zien zijn. Het programma bestaat uit digitale kunstinstallaties, live art performances en workshops.

Tickets
De reguliere kaartverkoop voor het No Art Festival is al van start gegaan. Er zijn nog enkele tickets beschikbaar via Noartmusic.com. Kaarten voor Synergy Festival koop je op Stichtingsynergy.com.