Food

SQUAREDCIRCLE lanceert een plant-based drankje met een stimulerend effect

In navolging van celebrities zoals Bella Hadid en Miley Cyrus kiezen steeds meer mensen voor een levensstijl zonder alcohol. Ze zijn bewust bezig met hun geestelijke gezondheid en algemene welzijn. In plaats van alcohol te drinken tijdens dinertjes en feestjes, gaan ze voor gezonde alternatieven. Het Nederlandse SQUAREDCIRCLE lanceert nu zo’n drankje.

Het plant-based drankje REBALANCE N°001 heeft een stimulerend effect. Het helpt tegen stress, geeft je meer focus én zorgt voor extra energie. Een groot verschil met alcohol en energiedrankjes, is dat je van REBALANCE N°001 achteraf geen kater of crash krijgt.

REBALANCE N°001 is niet alleen alcoholvrij, het bevat ook nog eens ingrediënten die daadwerkelijk goed voor je zijn. De koud gebrouwen Japanse Kukicha-thee met Citrus aroma’s is verrijkt met adaptogenen. Dit zijn functionele paddenstoelen en kruiden. In dit geval gaat het om vier verschillende adaptogenen: reishi, ashwagandha, rhodiola en eleuthero. Deze actieve ingrediënten helpen het lichaam de effecten van stress te verminderen en het optimale evenwicht te vinden door homeostase te bevorderen.

Waar veel drankjes enkel zijn gemaakt voor smaak en hydratatie, gaat REBALANCE N°001 dus nog een stapje verder. Het is ontworpen om je gezondheid te bevorderen door gebruik te maken van natuurlijke ingrediënten met een stimulerend effect.

Maar laten we eerlijk wezen: smaak is natuurlijk ook erg belangrijk. Gelukkig zit dat bij REBALANCE N°001 helemaal goed. Het is een heerlijk, sprankelend drankje met de smaak van Japanse Kukicha-thee. Dit is een sterke, lichtzoete groene thee. De citrusaroma’s zorgen dan weer voor frisse tonen. Hierdoor is REBALANCE N°001 erg fijn weg te drinken. (En misschien nog wel extra lekker met dit warme weer.) Wij zijn enthousiast!

Zelf proberen? REBALANCE N°001 wordt geserveerd bij o.a. Europizza, Restaurant Europa en Bar Benelux. Ook zal het drankje gedurende de zomer op verschillende evenementen te drinken zijn. Check de socials van SQUAREDCIRCLE om te zien wanneer en waar.