Food

Ed Sheeran lanceert campagne voor zijn eigen sauzenmerk Tingly Ted’s

Ed Sheeran heeft eerder dit jaar zijn eigen sauzen gelanceerd. Tingly Ted’s, zoals het merk heet, komt in twee no-nonsense hete sauzen: Tingly en Xtra Tingly, gemaakt om van werkelijk alles een ’tingly thing’ te maken. De Tingly-variant is een medium hete saus en voelt aan als een warme knuffel in een fles – niet te pittig, maar precies genoeg om je smaakpapillen te laten dansen. Xtra Tingly is voor iedereen die de pittigheid naar een volgend niveau wil tillen.

Ted is de bijnaam van Ed uit zijn jeugd. En die beroemde Ted is nu in een campagne vereeuwigd tot een grote beer. In de video zien we Ed dineren met zijn nieuwe harige vriend, terwijl het paar elkaar voor het eerst ontmoet in een restaurant en een maaltijd deelt. Natuurlijk is hun diner niet compleet zonder de Tingly Ted’s-sauzen.
Tingly Ted’s is zoals gezegd verkrijgbaar in twee smaken. Beide sauzen zijn vegan-friendly zonder toegevoegde kleurstoffen, conserveermiddelen en kunstmatige geur- en smaakstoffen. De fles is volledig recyclebaar en gemaakt van gerecyclede materialen. Je kunt de sauzen vinden bij Albert Heijn en Jumbo voor een adviesprijs van 3,99 euro.