Events

Burna Boy strandde in Londen door problemen met privéjet

Burna Boy kon afgelopen zaterdag niet op tijd in Arnhem zijn door problemen met een privéjet. Dat zegt concertpromotor Bon Bon Entertainment. De Nigeriaanse zanger zou vrijdag vliegen vanuit Londen, maar de geboekte privéjet stond niet klaar. Er werd direct een vervangend vliegtuig geregeld. Burna Boy kon dan alsnog optreden, zij het later en korter.

Tot overmaat van ramp liep ook die jet vertraging op. De artiest zou zo laat in Arnhem arriveren dat werd besloten het concert te annuleren. Het was toen elf uur ’s avonds en bezoekers stonden al uren te wachten.

Zowel Bon Bon als Burna Boy zelf wijzen naar het Franse bedrijf GMT Live, een tussenpersoon die het eerste vliegtuig zou boeken. Op Instagram laat de zanger weten direct de samenwerking met GMT stop te hebben gezet.

Inmiddels is er een nieuwe datum aangekondigd. Op 23 juli doet Burna Boy een tweede poging om op te treden in Nederland. Om bezoekers tegemoet te komen zijn er bij de vervangende show pendelbussen die rijden vanuit de vier grootste ticketsteden. Gedupeerden krijgen deze week een mail met details.