Events

Win tickets voor The Grapevyne RNB & HipHop Classics

Even lekker terug in de tijd gaan met de beste r&b en hiphop van vroeger? Op zaterdag 2 september is het weer tijd voor The Grapevyne RNB & HipHop Classics. Tijdens het feest, dat plaatsvindt in de Rotterdamse club Bird, voorzien dj’s Irwan, Mad, Soptimus Prime, Superior en mc Clayd je van een nacht vol nostalgie. Wij mogen tickets weggeven.

Het event telt twee area’s. De eerste area is een trip down memory lane naar klassiekers uit de jaren 80 en 90. Je kunt hier genieten van de hits van grote namen zoals LL Cool J, Mary J. Blige, Puff Daddy en Teddy Riley. In de twee area gaan we terug naar de zeroes met onder meer Beyoncé, Kanye West en Rihanna.

The Grapevyne RNB & HipHop Classics vindt plaats op zaterdag 2 september van 23:00 tot 4:00 uur in Bird op de Raampoortstraat 26 te Rotterdam. Tickets zijn hier te koop.

Zit je even krap bij kas? Geen paniek, want wij mogen kaarten weggeven. Stuur een mailtje naar prijsvraag@soundflow.nl onder vermelding van ‘The Grapevyne’ met daarin jouw volledige naam. De winnaars zullen per e-mail op de hoogte worden gesteld. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.