Culture

Juultje Tieleman en Koen van Heest beëindigen hun relatie

Influencer Juultje Tieleman en Bankzitters-lid Koen van Heest, beiden bekend geworden via YouTube, zijn uit elkaar. De twee maken het nieuws bekend op Instagram. “Met een gebroken hart moeten we zeggen dat we uit elkaar zijn. Waar het vaak heel leuk is dat we drukke en turbulente levens hebben, heeft dit ook zijn keerzijdes”, schrijft Juultje. “Waar de een de toekomst voor zich ziet met bijvoorbeeld veel reizen en de wereld ontdekken, ziet de ander de toekomst voor zich met bijvoorbeeld het behalen van bepaalde ambities op werkgebied.”

De twee zeggen nog wel van elkaar te houden. “Maar het combineren van werk en relatie is uiteindelijk niet gelukt.”

De reacties op de break-up zijn wisselend. Sommige mensen tonen hun medeleven, maar er is ook veel kritiek. “Juultje kan zo meedoen aan een Ex On The Beach YouTube-editie”, schrijft iemand bijvoorbeeld, doelend op de vele bekende exen van haar. “Zullen we voorspellen wie de volgende bekende YouTuber is?”, zegt een ander.

Koen vindt zulke reacties niet fijn. “Laten we het even netjes houden. Het is allemaal al kut genoeg. Prima dat iedereen een eigen mening heeft, maar soms is het niet erg om dat lekker voor je te houden”, schrijft hij.