Events

Joost voor extra show op 1 november naar AFAS Live

Na een clubtour en meerdere festivals staat Joost aan de vooravond van de grootste shows van zijn carrière. Op 2 november geeft hij een concert in AFAS Live, dat inmiddels is uitverkocht. Daarom is er nu een extra show toegevoegd op 1 november. De kaartverkoop voor deze extra show van Joost Klein, Droom Groot start vrijdag om 12:00 via Ticketmaster. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf 35,84 euro, inclusief servicekosten.

Joost Klein uit Friesland doet het allemaal: hij is artiest, regisseur, schrijver, marketeer, danser en editor. Als creatief genie wist hij zich op te werken tot een van de meest energieke acts van de Benelux. Bewapend met zijn laptop, een cirkel aan vaste vrienden en een onbeperkte dosis creativiteit creëerde hij zijn eigen carrièrepad.

Liveshows van Joost zijn een ware sensatie. Zijn discografie reikt van denderende gabber(pop) tot aanstekelijke poppunk. Met zijn nieuwe album Fryslân op zak creëerde hij in de zomer van 2022 al een ware Joostmania in Nederland en bij onze Zuiderburen. Afgelopen maanden veroverde hij daarbij ook nog eens heel Duitsland met de hit Friesenjung.

De shows op 1 en 2 november beloven een ongekend spektakel te worden. Want ook al is zijn achternaam Klein, zijn dromen zijn groots.