Culture

Reinier Zonneveld neemt het Amsterdamse Our House Museum over

De internationaal geprezen dj en producer Reinier Zonneveld gaat het Our House Museum overnemen voor een speciale tentoonstelling. Het Amsterdamse museum wordt omgetoverd tot een meeslepende ervaring die de indrukwekkende reis van Reinier Zonneveld door de elektronische muziekscene viert, met als hoogtepunt een speciale live-set op de openingsavond op 13 september. De tentoonstelling loopt tot en met 18 september. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Het unieke geluid van Reinier Zonneveld heeft hem tot een iconisch figuur in de elektronische muziekindustrie gemaakt. De tentoonstelling in Our House biedt fans en muziekliefhebbers een ongeëvenaarde kans om in het creatieve universum van de dj te duiken. Bezoekers kunnen zijn evolutie volgen: van het draaien op illegale raves in Nederland tot het uitverkopen van de meest prestigieuze locaties ter wereld.

Een belangrijk hoogtepunt van de tentoonstelling is een speciale expositie van Reinier Zonneveld’s platenlabel Filth On Acid. Het label is een platform voor opkomende en gevestigde artiesten. Dit deel van de tentoonstelling biedt een kijkje in de geschiedenis van het label en zijn indrukwekkende releases.

“Ik vind het geweldig om samen te werken met het Our House Museum en mijn reis door de wereld van elektronische muziek te delen met muziekliefhebbers”, aldus Reinier Zonneveld. “Deze tentoonstelling is een weerspiegeling van mijn passie voor het verleggen van grenzen en het omarmen van het onconventionele, terwijl ik ook onbekende feiten over mijn leven en carrière deel.”