Events

Desperados lanceert clubavond voor vroege feestbeesten

Je kent het wel: je hebt zin om te feesten, maar het is nog vroeg. De clubs stromen pas vol rond middernacht en morgenochtend moet je alweer vroeg werken. Desperados heeft dé oplossing: Acht tot Nacht, een feest dat al vroeg op de avond plaatsvindt. Geen kalme opbouw, maar gelijk dansen. Op donderdag 14 september om 20:00 uur vindt de allereerste editie plaats in Club Atelier in Amsterdam. Op woensdag 11 oktober de tweede editie in Bitterzoet.

Acht tot Nacht is een nieuw terugkerend feest van Desperados. Elke editie is totaal anders. Samen met clubeigenaren gaat het drankmerk op zoek naar nieuwe acts. “Bij Desperados zijn we altijd op zoek naar iets onverwachts. Daarom zul je op alle Acht tot Nacht-feestjes acts tegenkomen die je in die setting nog niet eerder hebt gezien”, aldus marketing directeur Els Dijkhuizen. “We maken heel bewust de acts niet van tevoren bekend. Ben je benieuwd wat we voor je in petto hebben? Kom dan vooral langs.”

“Toen Desperados ons vroeg om een nieuw en terugkerend concept te bedenken zijn we gaan kijken naar hoe we konden bijdragen aan de nachtcultuur”, aldus Roby Hormis, eigenaar van Tosti Creative en bedenker van het Acht tot Nacht-concept. “Steeds meer mensen hebben wel zin in een energieke clubavond, maar willen de volgende dag ook fris en fruitig hun dag starten. Gezien de meeste clubs pas vanaf 00:00 warm beginnen te draaien is dat een aardig dilemma. Voor de mensen die vroeg willen pieken, maar de volgende ochtend kreukvrij willen opstaan, hebben we Acht tot Nacht bedacht.”