Culture

Vernieuwde Chin Chin Club opent op 8 september zijn deuren

Na vijf weken gesloten te zijn geweest, opent op 8 september de vernieuwde Chin Chin Club zijn deuren. Chin Chin Club is sinds 2017 onlosmakelijk verbonden met het Amsterdamse nachtleven. De vijf jonge eigenaren begonnen vanuit de behoefte aan een ‘360-graden ervaring op 1 locatie’. In andere woorden: een plek waar je een complete avond uit kunt hebben. Inmiddels heeft de club zich al zes jaar als succesformule bewezen. Toch vonden de eigenaren het tijd voor een beetje vernieuwing.

Vanaf komende vrijdag kun je jezelf weer als vanouds laten verwelkomen door een oneindige hoeveelheid gouden lucky cats. Maar wees voorbereid om overweldigd te worden door de wedergeboorte van je favoriete clubhuis op de Rozengracht.

De gloednieuwe cocktailbar vormt het hart van de locatie en verbindt het restaurant met de club. Het lage plafond en allerlei gezellige hoekjes zorgen voor een intieme sfeer. De comfortabele stoelen nodigen uit om in plaats te nemen. Op de zorgvuldig gecureerde drankkaart vind je gegarandeerd iets voor elke gelegenheid.

In het restaurant begint het feest al op je bord, waarbij je wordt meegenomen op een culinaire reis door Azië. Ervaar de gedurfde smaken, pittige geuren, exotische ingrediënten en elegante uitvoeringen uit de Aziatische keuken. Het menu omvat een combinatie tussen traditionele en moderne gerechten. Denk aan tonijntartaar op knapperige rijst, sappige dumplings van ossenstaart en boterzachte ossenhaas tataki. Heerlijk toch?

De dag goed afsluiten doe je in de nachtclub. Dolgelukkig, omringd door je beste vrienden, ontdek je nieuwe nummers en zing je mee met vergeten hits. De dj begeleid je op de dansvloer met een eclectische mix van hiphop, r&b, disco en house.