Events

Sampha geeft op 5 december een concert in Carré

Driedubbel goed nieuws voor de fans van Sampha: de Engelse zanger, songwriter en producer heeft zijn nieuwe single Only uitgebracht, kondigt zijn nieuwe album Lahai aan én laat ook nog eens weten op tour te gaan. Op dinsdag 5 december komt de Britse ster naar Koninklijk Theather Carré in Amsterdam. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf 33,60 euro, inclusief servicekosten.

Lahai is het tweede album van Sampha. De plaat bestaat uit veertien tracks en bevat bijdragen van Sampha’s beste vrienden en collega’s waaronder: Ibeyi, Kwake Bass, Laura Groves, Léa Sen, Morgan Simpson (Black Midi), Sheila Maurice Grey (Kokoroko), Yaeji en Yussef Dayes. Op het project verkent de artiest de vele manieren waarop wij als mensen met elkaar en met iets groters dan onszelf in verbinding staan. Net als Sampha zelf laat Lahai zich niet gemakkelijk categoriseren. Het album beslaat jazz, soul, rap, dance, jungle en West-Afrikaanse muziek.

Het nieuwe album van Sampha verschijnt op 20 oktober. De kaartverkoop voor het concert in Koninklijk Theather Carré start vrijdag 15 september om 10:00 uur via de site van Carré.