Events

Olivia Rodrigo staat op 24 mei in de Ziggo Dome

Olivia Rodrigo komt volgend jaar naar Nederland. De populaire Amerikaanse zangeres staat op 24 mei in de Ziggo Dome in Amsterdam. Het concert is onderdeel van een vandaag aangekondigde wereldtournee ter ondersteuning van haar tweede studioalbum Guts, dat vorige week werd uitgebracht via Geffen Records en lovende kritieken ontvangt.

Tijdens haar wereldtournee zal Olivia 57 concerten geven. Ze begint op 23 februari in Palm Springs, Californië en bezoekt daarna Noord-Amerika en Europa. De tour eindigt met twee opeenvolgende shows op 13 augustus en 14 augustus in het Kia Forum in Los Angeles. The Breeders, PinkPantheress, Chappell Roan en Remi Wolf zullen op geselecteerde data deelnemen aan de tournee.

Tickets scoren? Fans van Olivia Rodrigo wordt gevraagd om zich vooraf te registreren via haar site. Dit doet de organisatie om bots te blokkeren, doorverkoop te verminderen en meer kaartjes rechtstreeks in handen te krijgen van fans die de show willen bijwonen.

Fans kunnen zich vanaf nu registreren tot zondag 17 september 23:00 uur. Nadat de registratie is gesloten, worden mensen willekeurig geselecteerd om een code te ontvangen waarmee ze toegang krijgen tot de verkoop die begint op donderdag 21 september. Kort samengevat: door jezelf te registreren maak je kans op de kaartverkoop, maar het garandeert niet dat je ook daadwerkelijk een kaartje kunt aanschaffen.