Events

Free Your Mind Festival kondigt drie grote technoshows aan

Free Your Mind Festival heeft drie grote technoshows aangekondigd. Tijdens de jaarwisseling kunnen liefhebbers feesten in zowel de Ziggo Dome (Amsterdam) als in Ahoy (Rotterdam). Ruim 20.000 bezoekers luiden dan het nieuwe jaar in met artiesten zoals Amelie Lens, DYEN, Dax J, I Hate Models, Klangkuenstler en Kobosil.

Op 24 februari is het opnieuw tijd voor een flinke portie techno. Free Your Mind Festival, dat een van de oudste techno-concepten van Nederland is met jaarlijks meer dan 200.000 bezoekers, organiseert dan ter ere van het 20-jarig bestaan een show in het GelreDome in Arnhem. Op steenworp afstand van de Stadsblokken, waar het 20 jaar geleden allemaal begon en jaarlijks nog steeds elke zomer het grootste event van Free Your Mind Festival plaatsvindt. De line-up blijft nog even geheim.

Kaartjes scoren voor de NYE-shows? De pre-registratie loopt tot 8 oktober. De pre-registratie verkoop start op 9 oktober om 17:00. De reguliere kaartverkoop (mits er nog tickets beschikbaar zijn) start op 11 oktober. Check voor meer informatie Freeyourmindfestival.nl.