Fashion

BACARDÍ en Filling Pieces lanceren tijdens ADE een limited edition kledingcollectie

BACARDÍ en Filling Pieces hebben de handen ineen geslagen voor een limited edition kledingcollectie met als doel je vrij te voelen om te bewegen en jezelf te kunnen zijn. De collectie vormt het muzikale hoogtepunt van een langdurige samenwerking die draait om het verbinden van mensen. Het is dan ook geen toeval dat de lancering plaatsvindt tijdens ADE, een van ’s werelds grootste dance-evenementen, maar tevens ook een viering van vrijheid, beweging en verbondenheid.

De kledingcollectie bestaat uit onder andere hoodies, sweaters, t-shirts en sneakers. Kenmerkend zijn de strakke silhouetten, colorblocking graphics en functionele ontwerpen waar Filling Pieces bekend om staat, aangevuld met unieke elementen van BACARDÍ.

“We zijn blij om met onze vrienden van Filling Pieces samen te werken. Zo kunnen we als team consumenten de gelegenheid geven om hun identiteit te omarmen en zich te laten leiden door wat hen beweegt”, vertelt Robin de Bruijn, Brand Director BACARDÍ Benelux & DACH. En ook voor Filling Pieces voelt de samenwerking als natuurlijk. Guillaume Philibert, oprichter en creatief directeur van Filling Pieces: “Beide merken stimuleren muziek, talent en het uitdragen van een eigen stijl – wat voor ons heel belangrijk is binnen dit project. We combineren onze ambachten en kennis met BACARDÍ. En dat is te gek!”

Alle items zijn vanaf 18 oktober online verkrijgbaar. Maar voor de ultieme ervaring raden we je aan de Filling Pieces flagship store te bezoeken, die vanaf 19 oktober in het teken zal staan van muziek, verbinding én heerlijke BACARDÍ-cocktails. Je kunt de winkel vinden op de Spuistraat 168 in Amsterdam. Hieronder kun je zien welke artiesten zullen optreden.