Events

Madison Beer kondigt een concert in Amsterdam aan

Madison Beer gaat Nederland bezoeken! Op donderdag 29 februari komt de Amerikaanse zangeres naar AFAS Live met haar The Spinnin Tour, een wereldtour waarin nieuw materiaal van haar album Silence Between Songs centraal staat. De ticketverkoop start op vrijdag 13 oktober om 10:00 via Ticketmaster.

Madison haar weg naar sterrendom is er eentje vol verrassingen. In 2012 plaatste ze covers van bekende nummers op haar YouTube-kanaal waarmee ze de aandacht won van niemand minder dan Justin Bieber. De megaster tekende haar al snel op zijn eigen label waar Madison indruk maakte met haar debuut EP As She Pleases.

De zangeres heeft wereldwijd meer dan 2,4 miljard streams op haar naam staan. Madison staat bekend om haar veelzijdige muzikale stijl, waarbij ze invloeden uit pop, r&b en soul combineert met haar krachtige en emotionele zang. Ze is niet alleen een getalenteerde artiest, maar ook een uitgesproken creatieveling met een scherp oog voor esthetiek. Haar concerten zijn tot in de puntjes gepland en bieden het publiek een meeslepend inkijkje in haar fantasierijke wereld.

Afgelopen zomer bracht Madison haar langverwachte tweede album Silence Between Songs uit. Voor dit album schreef en co-produceerde ze zelf alle nummers.