Events

Verknipt organiseert het grootste hard-techno evenement ooit

Hou jij wel van een beetje beuken op hard-techno? Dan hebben wij goed nieuws voor jou. Verknipt organiseert namelijk op 20 juli 2024 het grootste hard-techno evenement in de geschiedenis van het genre. Locatie is de iconische Johan Cruijff ArenA in Amsterdam, waar legendarische feesten als AMF en Sensation ooit begonnen.

Op Verknipt ArenA zullen zowel grootheden uit het genre als aanstormend talent optreden. Verknipt verwacht met het tien uur durende evenement zo’n 40.000 bezoekers uit binnen- en buitenland te trekken. De line-up wordt later bekendgemaakt.

Verknipt ArenA zal direct de boeken in gaan als een historisch moment binnen de scene. Niet eerder werd een evenement op deze schaal georganiseerd dat zich richt op het, tot voor kort, niche genre hard-techno. “We hebben de afgelopen drie jaar echt een beweging zien ontstaan in de techno-scene en we zijn super trots op de leidende rol die Verknipt hier in heeft gespeeld”, aldus Mer Hajbarati van Verknipt. “Als je drie jaar geleden een hard-techno evenement had gesuggereerd in de Johan Cruijff ArenA was je gegarandeerd uitgelachen.”

Pre-registreren is vanaf vandaag mogelijk via deze link. Tickets zullen voor geregistreerden op 25 oktober om 14:00 in de verkoop gaan. De normale ticketverkoop start 24 uur later, om 14:00 op 26 oktober, via de website van Verknipt.