Events

21 Savage komt volgende maand naar Nederland

Fan van 21 Savage? Zet dan snel een rood kruis in je agenda op 21 november. De Engels-Amerikaanse rapper heeft namelijk last minute een concert aangekondigd in AFAS Live te Amsterdam. De ticketverkoop voor de show start op vrijdag 20 oktober om 09:00 via Ticketmaster. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 72,80 euro, inclusief servicekosten.

De onderliggende boodschap in de raps van 21 Savage is duidelijk: terwijl andere rappers praten over de straten, is 21 Savage degene die zich erin bevindt. Terwijl sommige van zijn collega rappers kiezen voor experimentele sounds of de rol van feestvierder, is Savage zijn stijl het beste te omschrijven als gefocust. Zijn kenmerkende monotone stemgeluid wankelt nooit, of hij nu de successen van zijn leven viert of de donkere kanten van zijn verleden beschrijft.

Afgelopen jaar ondersteunde 21 Savage Drake tijdens zijn tour in de VS. Tot verrassing van velen werd tijdens deze tour duidelijk dat 21 Savage eindelijk een verblijfsvergunning voor buiten de Verenigde Staten had verkregen. Het vormt het startpunt van een reeks concerten in Europa, waaronder dus eentje in onze hoofdstad.